Сваштара (18+, висока концентрација канцерогеног садржаја и дом пропалих скечева)

Место окупљања и разоноде беспослене војске.
Корисников грб
Гибаница
Поруке: 135
Придружен: 10 Мар 2018 10:52
Место: Novi Sad

Сваштара (18+, висока концентрација канцерогеног садржаја и дом пропалих скечева)

Порука од Гибаница » 22 Јун 2018 23:12

Zelim da kazem da je fudbal jediini sport koji pratim a srbija jedini tim u tom sportu koji pratim, ali smo smo smrad od reprezentacije, da igramo ko p***e a branismo se ko si*e.
odbranu igramo na 25m od gola, s tim da sredina ni ne igra odbranu.
stojimo od igraca na 5-6m i ostavljamo puno prostora za brz prenos lopte protivnika sa jedne na drugu stranu..usled cega se nasi umaraju a tadic se naslonio na kolena u 40min.

Takodje zelim da kazem da sam tv ugasio dok smo vodili 1:0 jer nisam dao da me debili prevare ko i svaki put da gledam dok ne primimo gol.
ugasio sam u 44min tv jer sam znao sta ce biti.
imamo selektora koji nema muda da istera zadnje vezne nakon datog gola, a kao neko koga boli uvo za zvezdu i partizan i ko voli samo reprezentaciju i ko je dao 20e na nasu pobedu mogu da kazem da je golman najvestlija tacka naseg tima.

Pitam se da li bi Savic i Matic gresili dodavanja na 4-5m i da li bi se ponudili za loptu u svojim timovima isti broj puta kao i veceras.
igrali smo kao pravi do 6 minuta, dok nismo dali gol. i kad smo dali verovatno smo vec pravili racunicu hoce li meksiko biti prvi u grupi za 1/16 finala.
Instant Karma je cudo.

I nista ovo nije drugacije od onog sto smo svi ocekivali jos pre prvenstva, ali sve mnogo teze pada kada golove daju igraci kojima je krst orao, kao i kad vidim koliko Mesija boli djoks sa argentinu pa hrvati ispadnu velesila. Oni pricu zavrsavaju kod C#7, nakon sto izbace dance sa 2:0.
Корисников грб
Кими
Поруке: 278
Придружен: 09 Мар 2018 23:58
Место: Beograd

Порука од Кими » 23 Јун 2018 02:29

Боље је знати много и често, него не знати ништа, повремено никад, којекуде!
Корисников грб
Профа

Заставник
Поруке: 439
Придружен: 08 Мар 2018 08:11

Порука од Профа » 23 Јун 2018 11:24

Последња слика на којој има десно око.
Корисников грб
Бајомир

Капетан
Поруке: 3117
Придружен: 06 Мар 2018 02:43

Порука од Бајомир » 24 Јун 2018 00:02

:CC< <3<3<3

--------------------------------------------
|Ово ти није требало, бајо мој!|
Корисников грб
Риста1
Поруке: 113
Придружен: 09 Мар 2018 19:31
Место: Стаљинград

Порука од Риста1 » 24 Јун 2018 14:39

@Бајомир кад бајо дочека кузмана у кревету хехехех
:X: :X: :X: :X: :X:
Корисников грб
Бајомир

Капетан
Поруке: 3117
Придружен: 06 Мар 2018 02:43

Порука од Бајомир » 25 Јун 2018 00:32

IB)))) ;-;

|Ово ти није требало, бајо мој!|
Корисников грб
Ћофи

Водник
Поруке: 139
Придружен: 14 Мар 2018 18:54

Порука од Ћофи » 25 Јун 2018 13:10

Сајбер пише:
13 Мар 2018 12:52
(није моје)
И даље се сећам кад нас неко набио на далековод током екстракције и онда смо скакали из хелиша један на другог,ја скочио први и онесвестио се а други на мене скочили па ме крпили,ублажио сам им пад

Извини Сајбер због кашњења али сам нашао слике из поменуте ситуације https://imgur.com/a/1oOBSRu
Пошаљи Одговор