Сваштара (18+, висока концентрација канцерогеног садржаја и дом пропалих скечева)
- Шарке
- Поруке: 254
- Придружен: 19 Мај 2019 19:33
Сваштара (18+, висока концентрација канцерогеног садржаја и дом пропалих скечева)
Није моје, нашао сам
Нов почетак, нов ја! - Шарке
- Теча
- Поруке: 950
- Придружен: 08 Сеп 2019 19:24
- Место: Ниш
Шта је ово сунце ти....
...само панк, хеви метал, само рокенрол, курве насиље и алкохол...
- Бајомир
- Поруке: 3117
- Придружен: 06 Мар 2018 02:43
Хирошимо сисај курац!
- Бејрут 2020. вероватно
- Бејрут 2020. вероватно
--------------------------------------------
|Ово ти није требало, бајо мој!|
|Ово ти није требало, бајо мој!|
- Теча
- Поруке: 950
- Придружен: 08 Сеп 2019 19:24
- Место: Ниш
А Индијанци, чували преко 2000 тона амонијум нитрата у џаковима наслага их једне на друге.... И тако 12 година....
...само панк, хеви метал, само рокенрол, курве насиље и алкохол...
- Шарке
ОЈ СВИЈТЕЛА МАЈСКА ЗОРО, ЖИВЕЛА НАМ NDCG. Сада су се ове двије земље које су се бориле и избориле за своју независност ПОБРАТИМИЛЕ, и заједно ће учити и размењивати искуства о управљању концентрационим логорима(једни који су били заробљени у њима, а други који су управљали истим!), нпр како побољшати његову ефикасност и слично, затим како палити и рушити српске православне цркве(али не и Мирашеве, има их једно двије-три, шиптари их направили, што ја знам). У НОВЕ ПОБЈЕДЕ ПРОТИВ СРБОЋЕТНИЋКЕ АГРЕСИЈЕ!!
- Горан
- Поруке: 464
- Придружен: 10 Јан 2020 20:44
- Место: Kotor - Crna Gora
Ovaj sarke opterecen Crnom Gorom samo prcka po netu oce li sto naci da mlati protiv Crne Gore...
Neka bude borba neprestana !!! Lovcenac ¯\_(ツ)_/¯
- Ледени
- Поруке: 216
- Придружен: 22 Јан 2020 15:49
- Место: Beograd
Немој рећи да нијесте заслужили, демокрацијо
- Горан
Sarke proziva CG sto je priznala pedere i svaki drugi post mu je o CG a vama lezbaca vodi zemlju. Kraj.
- Шарке
Пази сад ово Горане, знаш зашто могу да блатим NDCG? Пази овај Уно Блок карту: Црногорац сам. И наравно да ме занима шта се дешава и дедовини. То што ти немаш ни један једини аргумент да побијеш моје тврдње, већ говориш онако генеричне ствари ааа види само о CG прича, нема шта друго да каже какав лузер, то само показује да покушаваш да нађеш оправдање за СВЕ што је NDCG радила претходних година на антисрпској пропаганди и десрбизацији(Факт је да су црногорци Срби) ... Срећа па ми дедови нису живи, јер да виде ову сподобу, аветињу и сплачину од твоје државе Горане, не знам како би то поднели...
- Горан
A pazi sad ti Sarcevicu, ti nemas nikakvo pravo da blatis CG! Mozda su tvoji porijeklom iz CG ali ti nisi i nikad nece biti dio nje zapamti to. Imam argument koji sam ti vec rekao prozivas CG sto je priznala pedere a vama drzavu vodi kao sto rekoh lezbaca! To si iskulirao jer je to istina! Ja nisam rekao da ti nemas sto drugo da kazes ali generalno su ti postovi o CG. Ne opravdam ja Mila i boli me ona stvar za njega. Ali CG je oduvjek postojala i uvjek ce postojati to sto "vas" boli sto ocemo svoje to je vec "vas" problem. A taj tvoj fakat mozes da okacis macku o rep! Necu da vrijedjam Srbiju ali nastavis li da pricas za CG avetinju i splacinu od drzava drugacije cemo pricati evo zapamti sto ti ja kazem! Ja odje nisam dosao da se bavim politikom nikad nikog na politicki nacin nisam ni uvrijedio niti mu sto protiv drzvae rekaoa dosti su mene cackali za CG! Dosao sam odje da igram armu da se druzimo ali da sjedim i da slusam nekog balavca ko je mozda i za ovaj post morao da pita curu e izvini mogu li ovo da postavim oli se ljuti. Stvarno necu!