Сваштара (18+, висока концентрација канцерогеног садржаја и дом пропалих скечева)
- Далматинац
- Поруке: 38
- Придружен: 12 Феб 2020 15:41
- Место: Шабац
Сваштара (18+, висока концентрација канцерогеног садржаја и дом пропалих скечева)
Залуд злато цилог свита!
- Гибаница
- Поруке: 135
- Придружен: 10 Мар 2018 10:52
- Место: Novi Sad
Zdravo ljudi.
U 20 dana dva puta sam izasao iz kuce od kad je ova pošast napolju.
Nema ture koju po evropi nisam prevezao i ne znam vise sta bi instalirao na pc.
Ne znam vise ni kako bi vreme utrosio pa sam mislio da vratim armu na racunar ponovo.
Pa imam dva pitanja:
Koliko je prostora na HDD potrebno zajedno sa ovim modovima za igranje na arma srbija serveru, s obzirom da imam oko 160gb slobodno, da li je to dovoljno?
I da li se negde automatski cuvaju userconfizi sa prethodne instalacije, da ne mora sve komande ponovo da podesavam, kako za armu tako i za ACRE.
Stalno sam kod kuce, radim od kuce, tako da jedva cekam da kazem neku rec s nekim makar i virtuelno :)
U 20 dana dva puta sam izasao iz kuce od kad je ova pošast napolju.
Nema ture koju po evropi nisam prevezao i ne znam vise sta bi instalirao na pc.
Ne znam vise ni kako bi vreme utrosio pa sam mislio da vratim armu na racunar ponovo.
Pa imam dva pitanja:
Koliko je prostora na HDD potrebno zajedno sa ovim modovima za igranje na arma srbija serveru, s obzirom da imam oko 160gb slobodno, da li je to dovoljno?
I da li se negde automatski cuvaju userconfizi sa prethodne instalacije, da ne mora sve komande ponovo da podesavam, kako za armu tako i za ACRE.
Stalno sam kod kuce, radim od kuce, tako da jedva cekam da kazem neku rec s nekim makar i virtuelno :)
- Даре
- Поруке: 921
- Придружен: 06 Мар 2018 15:09
- Место: Krepoljin
- Контакт:
za amru ti treba oko 40gb i za modove tu negde oko 80-100gb ako ti je u dokumetima ostao ˝Arma 3 - Other Profiles˝ onda bi trebalo da su ti sacuvana sva podesavanje koja si imao.
- Гибаница
Instalirao sam sve. 125gb ravno. Pobrisao sam gotovo sve sto sam imao na PC i uploadovao na internet.
Moj HDD je samo 500gb podeljen na dva dela, ali nisam ni slutio da moze toliko da zauzme sve to. Arma mi se uvek kretala od 70-80gb
Hdd je u crvenom, ostalo mi je 2gb prazno i cisto sumnjam da ce raditi..prilicno je sporo sve.
Pokusacu sutra pa kako bude.
ako nista drugo kad dobijem 100e pa cu da uzmem hard
Moj HDD je samo 500gb podeljen na dva dela, ali nisam ni slutio da moze toliko da zauzme sve to. Arma mi se uvek kretala od 70-80gb
Hdd je u crvenom, ostalo mi je 2gb prazno i cisto sumnjam da ce raditi..prilicno je sporo sve.
Pokusacu sutra pa kako bude.
ako nista drugo kad dobijem 100e pa cu da uzmem hard
- Нестор
- Поруке: 938
- Придружен: 02 Јан 2020 00:57
Moj savet je da kupis ssd od 128 (ili 256), i na njega da stavis operativni sistem, steam, programe koje cesto korsitis(google,ts3,...) i ako igras neke igrice koje manje zauzimaju. Tako ce ti komp biti brzi, a imaces vise mesta na hdd. Ako kupis ssd od 256, mozes armu i operativni sistem da stavis, pa ce arma bolje da tera. Ja licno koristim SSD 128gb i HDD, na SSD imam Windows, Steam(igrice su mi na hdd), ts3 i google. Isprobao sam kanter na hdd i na sdd, na hdd sam imao 60fps, a na ssd 110fps.
──▄────▄▄▄▄▄▄▄────▄───
─▀▀▄─▄█████████▄─▄▀▀──
─────██─▀███▀─██──────
───▄─▀████▀████▀─▄────
─▀█────██▀█▀██────█▀──
ꒌ Када будемо били у бици, летећу у сусред мецима, на свом коњу вранцу! ꒌ
─▀▀▄─▄█████████▄─▄▀▀──
─────██─▀███▀─██──────
───▄─▀████▀████▀─▄────
─▀█────██▀█▀██────█▀──
ꒌ Када будемо били у бици, летећу у сусред мецима, на свом коњу вранцу! ꒌ
- Гибаница
Danas sam bio na obuci, i video poligon.
Ja moram da pohvalim koliko ste se iscimali za to sve.
Da se napravi sve to, da se ubace one table, da zbog svakog novog clana instruktori gube dva sata slobodnog vremena na smaranje sa početnicima..
Misije koje se prave kako se najvljuju, opis, slike sve...tabele o prisustvovanju koje se prave, da se to sve prati..bas puno posla.
Stvarno bas bas ekstra cimanje za nekog ko mozda dodje jednom o nikad vise.
Sve pohvale koliko su se stvari dovele u red u odnosu na pre dve a da ne govorim u odnosu na pre 8-9 godina
Svaka čast
Ja moram da pohvalim koliko ste se iscimali za to sve.
Da se napravi sve to, da se ubace one table, da zbog svakog novog clana instruktori gube dva sata slobodnog vremena na smaranje sa početnicima..
Misije koje se prave kako se najvljuju, opis, slike sve...tabele o prisustvovanju koje se prave, da se to sve prati..bas puno posla.
Stvarno bas bas ekstra cimanje za nekog ko mozda dodje jednom o nikad vise.
Sve pohvale koliko su se stvari dovele u red u odnosu na pre dve a da ne govorim u odnosu na pre 8-9 godina
Svaka čast
- Игор
- Поруке: 145
- Придружен: 08 Мар 2018 11:22
- Место: Београд
Јоца и Ничџа порн хаб шоу
Желим да постанем калиф уместо калифа...
- Брзи
- Поруке: 180
- Придружен: 25 Авг 2019 14:39
А је л' било неког секса?
- Мики
- Поруке: 484
- Придружен: 06 Мар 2018 00:44
- Место: Велика Србија
Why are we not funding this? @Игор
‘All humanity’s problems stem from man’s inability to sit quietly in a room alone.’ (Blaise Pascal, Pensèes, 1670)
- Качар
- Поруке: 226
- Придружен: 02 Јан 2020 00:52
- Место: Озрен
Да питамо Мишу порничара да подржи ову идеју?
burning dro on 24's