Сваштара (18+, висока концентрација канцерогеног садржаја и дом пропалих скечева)
- Алби
- Поруке: 192
- Придружен: 10 Мар 2018 17:51
- Место: Београд, Србија
Сваштара (18+, висока концентрација канцерогеног садржаја и дом пропалих скечева)
ВАУУ
"Прави војник се не бори зато што мрзи оно што је испред њега, већ зато што воли оно што стоји иза"
- Алби
Лите тице
"Прави војник се не бори зато што мрзи оно што је испред њега, већ зато што воли оно што стоји иза"
- Мики
- Поруке: 484
- Придружен: 06 Мар 2018 00:44
- Место: Велика Србија
‘All humanity’s problems stem from man’s inability to sit quietly in a room alone.’ (Blaise Pascal, Pensèes, 1670)
- Риста1
- Поруке: 113
- Придружен: 09 Мар 2018 19:31
- Место: Стаљинград
Срећан Васкрс сестре србкиње
- Френки
- Поруке: 2711
- Придружен: 06 Мар 2018 00:51
- Место: Врање
Христос воскресе брате!
Све што бива и што може бити,
мени ништа није непознато,
што год дође ја сам му наредан.
- Урош.
- Поруке: 140
- Придружен: 10 Мар 2018 13:15
- Место: Kosovo i Metohija
- Алби
- Сајбер
- Поруке: 265
- Придружен: 06 Мар 2018 13:06
- Место: Ниш
Gledao li je neko UN vezano za hemijski napad?
Hahah Sirijac im je pokazao na kraj.
Kaze da prethodne obtuzbe nikad nisu bile dokazane (nece ni ova) ,da su zrtve mogle ("hvala Bogu") da se spase gasa tako sto bi se umile s vodu. Optužio Izrael za danasnje bombardovanje, Optužio Izrael,SAD, Turke i Saudijce da su davali hemijske supstance teroristima kako bi izlazilari situaciju.
Krenuo da citira Martina Lutera Kinga
"being a Albanian is hard, you have to fight with everyone ; But not being is more hard, you have to fight with ALBANIANS" - Napolëonaj
- Френки
- Поруке: 2711
- Придружен: 06 Мар 2018 00:51
- Место: Врање
Па цео рат се провлаче те приче, на почетку лад су баш кренули да се кољу, константно су извештавали о нападима хемијским оружјем да покушају да оправдају неку интервенцију или барем то што наоружавају дрекавце, сад су избачени из рата буквално и траже начин да се опет укључе.
Све што бива и што може бити,
- Сајбер
- Поруке: 265
- Придружен: 06 Мар 2018 13:06
- Место: Ниш
"being a Albanian is hard, you have to fight with everyone ; But not being is more hard, you have to fight with ALBANIANS" - Napolëonaj