Слика
02.12.2021.

Квота за IV тромесечје.


Опширније прочитајте у теми "Званична Обавештења".

Приручник за Таsk Force Radio

Све информације о правилима и протоколима игре и чланства у Заједници.
Пошаљи Одговор
Корисников грб
Шумадинац
Поруке: 454
Придружен: 08 Мар 2018 16:23
Место: Trnava

Приручник за Таsk Force Radio

Порука од Шумадинац » 26 Јул 2019 14:45

Таsk force radio нам служи за комуникацију у игри . Без њега не бисмо имали никакав вид праве милсим комуникације што значи да је он есенцијалан за квалитетну игру.
У следећим корацима биће објашњено све што треба да знате.

1) Субскрајбовање - путем линка ка нашој примрној колекцији можете пронаћ и Таsk Force Radio адон. https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =808340006
2) Инсталација - Покрните Арму и останите у лаунчеру, затим кликните на MODS пронађите мод под називом task_force_radio. Кликните на стрелицу која показује на доле која ће вам дати више информација о самом моду. Када сте то урадили кликните на три тачкице (...) кликном на ту команду добићете понуђених неколико опција. Изаберите опцију Open folder in Windows Explorer. Појавиће вам се листа модова који се тренутно налазе на вашем рачунару. Отворите фолдер под називом @task_force_radio, заитм отворите фасциклу teamspeak и покрените апликацију.
3) Подешавање у лаунчеру - мод мора бити садржан у колекцији модова са којом ћете играти.
4) Подешавање - Покренте teamspeak затим отворите tools ----->options----->Addons. Појавиће вам се Task Force Radio Arma 3 Radio. Проверите да ли је адон покренут - на десној страни прозора писаће вам disabled/enabled - треба да вам пише enabled.

*Инсталација - у фолдеру @task_force_radio отворите фасциклу teamspeak и покрените апликацију.


5) Квар - У случају неког проблема кликнути на reload, ако ни то не реши проблем обрисати цео плугин кликом на команду uninstall.

У животу исход често зависи од
Једне одлуке , једне битке, једног вође.
Пошаљи Одговор