Приручник за Снимање Мисија

Све информације о модовима, правилима и протоколима игре и чланства у заједници.
Пошаљи Одговор
Корисников грб
Бајомир

Капетан
Поруке: 3064
Придружен: 06 Мар 2018 02:43

Приручник за Снимање Мисија

Порука од Бајомир » 20 Мар 2018 05:48

Слика
[Приручник за Снимање Мисија]

[НП IV]
Да би видео материјал, који се сними, уопште био употребљив тј. да га можемо искористити за монтажу клипова које избацујемо на нашем званичном Јутјуб каналу, морају се задовољити следећи критични услови:


1) Снимак мора имати довољно садржаја, укључујући акцију, планирање, маневрисање итд. стога је пожељно да буде снимљено бар 50% мисије.
2) Снимак мора бити “гледљив” тј. да у просеку има минимум 20-25 FPS-а.
3) Звук на снимку не сме бити оштећен или изгубљен и то важи и за гласове људи и за звук саме игре (пуцњаву, експлозије и сл.).Дакле, ово су основни предуслови да би ваш снимак уопште био употребљив, а уколико је било који од ових услова незадовољен, сигурно се неће наћи на нашем званичном Јутјуб каналу. Уколико ипак нисте сигурни да ли је ваш снимак употребљив, увек се можете посаветовати са Бајомиром или било којим чланом руководства.


Да би ваш снимак био што употребљивији и квалитетнији, а такође и лакши за обраду, пожељно је да предузмете следеће кораке при снимању:


1) Зарад што бољег и стабилнијег FPS-а, смањите визуелна подешавања ради побољшавања перформанси. За ову сврху можете консултовати и наш званични Приручник за побољшање перформанси у Арми.

2) Визуелне и звучне аспекте можете побољшати тако што ћете током мисије користити и наше препоручене опционалне модове BlastCore и JSRS.

3) Користите Push-to-talk режим на ТС-у, нарочито уколико живите у бучној средини где вам микрофон купи много позадинских звукова (лајање паса, грају деце, музику и сл.).


Слика


4) Искључите жигове у програму преко којег снимате, да се на снимку не би видели жигови Plays.tv или Стимов бројач ФПС-а, као на слици испод. Жигове можете искључити у подешавањима вашег програма за снимање.


Слика

Слика


5) Искључите звучна и визуелна обавештења на Стиму, да не би искакала на екран током снимања мисије.


Слика


6) Искључите звучна обавештења на Тимспику, да се не би чуло на снимку сваки пут кад неко уђе или изађе из канала.Слика


--------------------------------------------
|Ово ти није требало, бајо мој!|
--------------------------------------------
Пошаљи Одговор