Слика
04.07.2020.

Измене у редовним терминима за летњи период.


Опширније прочитајте у теми "Званична Обавештења".

Правилник Игре и Термина

Све информације о правилима и протоколима игре и чланства у Заједници.
Корисников грб
Бајомир

Ветеран
Поруке: 2149
Придружен: 06 Мар 2018 02:43

Правилник Игре и Термина

Порука од Бајомир » 27 Мај 2018 11:11

Слика
[Правилник Игре и Термина]

[НП IV]
Правилник Игре и Термина прописује сва додатна правила и протоколе везане за организацију и реализацију заказаних термина наше заједнице и то на следећи начин:


1) Термини се заказују преко Евиденције долазака, коју можете видети на дну почетне странице Форума, са истакнутим датумом, даном и временом почетка мисије.

2) Окупљање почиње од 30 минута пре званичног почетка, када су сви Чланови тренутно присутни на Тимспику дужни да се преместе у канал "Брифинг / Дебрифинг". Сви они који имају било какве проблеме, могу прећи у канал "Припрема, Обука и Помоћ" и биће им пружена помоћ, у времену које је преостало до мисије (због чега је пожељно да дођете што раније!).

3) Када сат откуца званични почетак мисије, (нпр. 20:00), тада сви чланови морају бити на серверу и спремни за расподелу улога ("слотова"). Канал "Брифинг / Дебрифинг" се тада закључава!

4) По завршетку мисије, одржаће се "дебрифинг", на којем ће се сумирати утисци са мисије, где ће прво реч имати Креатор Мисије, затим Командант Мисије, затим Командири Одељења и на крају сви остали.

5) Чланови нису дужни да присуствују целом "дебрифингу", али је то веома пожељно, ради стицања колективног искуства кроз размену мишљења и утисака, поштовања према Креатору Мисије итд.

6) Чланови морају имати преузете и спремне колекције модова "Примарна" и "Други Светски Рат", које можете пронаћи у секцији "Регрутни Центар и Информације за Регруте".

7) Чланови који закасне на мисију и не буде им дозвољено да се придруже, дужни су да регуларно пријаве одсуство за пропуштање тог термина.

8) Члановима, који су принуђени, из неких својих разлога, да напусте мисију и не успеју да одиграју минималних сат времена, ће се термин рачунати као неодигран и дужни су да регуларно пријаве одсуство за пропуштање тог термина (уколико знате у старту да нећете одиграти сат времена, немојте ни долазити на мисију!).

9) Сви термини који су објављени на месечној Евиденцији су аутоматски заказани, без обзира да ли је на Форуму објављен брифинг за исту. Ако ће се термин отказати, о томе ће бити пуштено обавештење у теми "Званична Обавештења".

10) Тема служи за информисање о самој мисији и резервисање улога на датој мисији, под условом да сте за исте квалификовани!
--------------------------------------------
|Ово ти није требало, бајо мој!|
--------------------------------------------
Пошаљи Одговор