Слика
16.08.2019.

Измене у пракси резервисања улога на мисији.


Опширније прочитајте у теми "Званична Обавештења".

Правилник Игре и Термина

Све информације о правилима и протоколима игре и чланства у Заједници.
Корисников грб
Бајомир

Ветеран
Поруке: 1402
Придружен: 06 Мар 2018 02:43

Правилник Игре и Термина

Порука од Бајомир » 27 Мај 2018 11:11

Слика
[Правилник Игре и Термина]

[НП IV]
Правилник Игре и Термина прописује сва додатна правила и протоколе везане за организацију и реализацију заказаних термина наше заједнице и то на следећи начин:


1) Термини се заказују преко Евиденције долазака, коју можете видети на дну почетне странице Форума, са истакнутим датумом, даном и временом почетка мисије.

2) Окупљање почиње од 30 минута пре званичног почетка, када су сви Чланови тренутно присутни на Тимспику дужни да се преместе у канал "Брифинг / Дебрифинг". Сви они који имају било какве проблеме, могу прећи у канал "Припрема, Обука и Помоћ" и биће им пружена помоћ, у времену које је преостало до мисије (због чега је пожељно да дођете што раније!).

3) Када сат откуца званични почетак мисије, (нпр. 20:00), тада сви чланови морају бити на серверу и спремни за расподелу улога ("слотова"). Канал "Брифинг / Дебрифинг" се тада закључава!

4) По завршетку мисије, одржаће се "дебрифинг", на којем ће се сумирати утисци са мисије, где ће прво реч имати Креатор Мисије, затим Командант Мисије, затим Командири Одељења и на крају сви остали.

5) Чланови нису дужни да присуствују целом "дебрифингу", али је то веома пожељно, ради стицања колективног искуства кроз размену мишљења и утисака, поштовања према Креатору Мисије итд.

6) Чланови морају имати преузете и спремне колекције модова "Примарна" и "Други Светски Рат", које можете пронаћи у секцији "Регрутни Центар и Информације за Регруте".

7) Чланови који закасне на мисију и не буде им дозвољено да се придруже, дужни су да регуларно пријаве одсуство за пропуштање тог термина.

8) Члановима, који буду принуђени да напусте мисије и не одиграју минимум сат времена, ће се термин рачунати као неодигран и дужну са да регуларно пријаве одсуство за пропуштање тог термина (уколико знате у старту да нећете одиграти сат времена, немојте ни долазити на мисију!).

9) Сви термини који су објављени на месечној Евиденцији су аутоматски заказани, а тема са њиховим "брифингом" ће бити отворена најкасније 1 дан пре саме мисије.

10) Тема служи за информисање о самој мисији и резервисање улога на датој мисији, под условом да сте за исте квалификовани!
--------------------------------------------
|Ово ти није требало, бајо мој!|
--------------------------------------------
Пошаљи Одговор