Поштовани чланови, пријатељи и посетиоци Арма Србије Заједнице, овим путем се званично оглашавамо због велике трагедије које је задесила наше друштво дана 03.05.2023. године када је у крволочном пиру живот изгубило осморо деце и једна одрасла особа, те рањено 5 особа у ОШ „Владислав Рибникар“ у Београду, као и због трагедије која се догодила у Младеновцу дана 04.05.2023. године када је живот изгубило 8 особа а рањено 14, те овим путем изражавамо најдубљу жалост због страдања недужних људи и деце, и породицама настрадилих изражавамо најискреније саучешће.

Такође, овом приликом се оглашавамо да као заједница која се бави играњем видео игрице Арма 3, која и јесте симулација ратовања, да ни један члан наведене заједнице ни у ком погледу не одобрава оваква понашања појединаца, и истичемо да су оваква понашања за сваку осуду. Поред тога истичемо да се Арма Србија Заједница првентсвено базира на здравом дружењу, неговању традиоционалних породичних и друштвених вредности, те да нас све окупља само заједнично интересовање за играње игрице Арма 3, која иако у себи садржи елементе борби је заправо игра која се првенствено бави рекреацијом историјских догађаја, и као таква увек је на страни борбе против насиља и свих облика екстремизма. Стога Арма Србија Заједница најоштрије осуђује дела појединаца која су се одиграла 03.05.2023. године и 04.05.2023. године.

Скидање мисија у игри

Техничка питања, пријава и решавање учесталих проблема са софтвером, хардвером и у Арми.
Пошаљи Одговор
Корисников грб
Миха

Водник
Поруке: 404
Придружен: 13 Јан 2021 15:58

Скидање мисија у игри

Порука од Миха » 06 Феб 2021 13:20

Екипа,

све мисије које желим играти ми игра скида баш предуго, нпр. 5мб скида чак и по 20 минута.

За последње две мисије које сам играо сам питао креаторе пред мисију да ми дају линк да скинем како бих избегао кашњење на улазак на сервер. Да ли је неко имао тај проблем и ако да, како је решио?
Корисников грб
Теча

Заставник
Поруке: 950
Придружен: 08 Сеп 2019 19:24
Место: Ниш

Скидање мисија у игри

Порука од Теча » 06 Феб 2021 13:28

Генерално се мисије скидају споро, и свима је тако. Када су мисије веће, и има већи број играча, онда креатори мисија омогћуе скидање преко неког шер линка, овако кад је број играча од 30 до 40, а мисије до неких 10мб и нема потребе.
...само панк, хеви метал, само рокенрол, курве насиље и алкохол...
Пошаљи Одговор