Поштовани чланови, пријатељи и посетиоци Арма Србије Заједнице, овим путем се званично оглашавамо због велике трагедије које је задесила наше друштво дана 03.05.2023. године када је у крволочном пиру живот изгубило осморо деце и једна одрасла особа, те рањено 5 особа у ОШ „Владислав Рибникар“ у Београду, као и због трагедије која се догодила у Младеновцу дана 04.05.2023. године када је живот изгубило 8 особа а рањено 14, те овим путем изражавамо најдубљу жалост због страдања недужних људи и деце, и породицама настрадилих изражавамо најискреније саучешће.

Такође, овом приликом се оглашавамо да као заједница која се бави играњем видео игрице Арма 3, која и јесте симулација ратовања, да ни један члан наведене заједнице ни у ком погледу не одобрава оваква понашања појединаца, и истичемо да су оваква понашања за сваку осуду. Поред тога истичемо да се Арма Србија Заједница првентсвено базира на здравом дружењу, неговању традиоционалних породичних и друштвених вредности, те да нас све окупља само заједнично интересовање за играње игрице Арма 3, која иако у себи садржи елементе борби је заправо игра која се првенствено бави рекреацијом историјских догађаја, и као таква увек је на страни борбе против насиља и свих облика екстремизма. Стога Арма Србија Заједница најоштрије осуђује дела појединаца која су се одиграла 03.05.2023. године и 04.05.2023. године.

Пријава проблема са армом

Техничка питања, пријава и решавање учесталих проблема са софтвером, хардвером и у Арми.
Пошаљи Одговор
Корисников грб
Вујо

Млаћи Водник
Поруке: 26
Придружен: 08 Окт 2021 01:42
Место: Чачак

Пријава проблема са армом

Порука од Вујо » 18 Сеп 2022 20:14

Е овако,имам конкретно проблем са игром.Одрадио сам систем скоро и све је океј са компом.Играо сам арму пре неко вече пар сати без проблема,одједном је почело да се дешава треперење слике и баговање целе игре.Достављам вам снимак па ако можете погледајте ради бржег решавања прпблема! Хвала у напред !
https://files.fm/f/wcc7zg5r4
Корисников грб
Даре

Поручник
Поруке: 921
Придружен: 06 Мар 2018 15:09
Место: Krepoljin
Контакт:

Пријава проблема са армом

Порука од Даре » 19 Сеп 2022 11:16

spremaj pare za grafiku, ovoj mozes da zaplis svecu samo. koju graficku imas?
War. War never changes...
Слика
Пошаљи Одговор